home > Geboortekaartjes met karton en kraft look

Geboortekaartje met karton / kraft look maken

Wil je voor de geboorte van je zoon of dochter een geboortekaartje met een karton of kraft uitstaling? Bekijk dan de collectie kaartjes van MyCards.nl in een mix van stoere, klassieke geboortekaartjes en geboortekaartjes met mooie karton-look achtergronden. Je kunt alle geboortekaartjes met karton of kraft eenvoudig zelf aanpassen. 

Tip: Bestel je kaart op de papiersoort Oud Hollands. Deze papiersoort heeft een structuur en daardoor lijkt het het net alsof je kaartje op karton is gedrukt. Bestel daarbij onze luxe kraft enveloppen om de kaart helemaal af te maken.

Waarom MyCards.nl voor je geboortekaartjes met karton / kraft? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Tip: Bestel je kaart op de papiersoort Oud Hollands. Deze papiersoort heeft een structuur en daardoor lijkt het het net alsof je kaartje op karton is gedrukt. Bestel daarbij onze luxe kraft enveloppen om de kaart helemaal af te maken.

Zelf online een geboortekaartje met kraftpapier-look maken.

In de categorie karton / kraft geboortekaartjes staan vele soorten geboortekaartjes met een mooie look. Stoere, klassieke, originele en kaartjes met ruimte voor een eigen foto. Alle geboortekaartjes kun je zelf online bewerken. Kies eerst je favoriete kaartje en plaats daarna je eigen tekst(en) en maak de kaart helemaal naar wens!

 

Geboortekaartjes met kraftpapier maken tips

- Proefdruk: Om zeker te weten dat het geboortekaartje helemaal perfect is, is het bij ons mogelijk om een échte proefkaart te bestellen. Een échte proefkaart van je geboortekaartje ontvang je voor maar € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij krijg je een setje met de papiersoorten en de kleuren voor de enveloppen.

- Bewaren geboortekaartje: Ontwerp je kaartje vóór de geboorte en bewaar je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Als de baby is geboren, pas je in je eigen account het kaartje aan met de gegevens van je kindje en bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online.

 

 

Jongens geboortekaartjes

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: