home > Geboortekaartje zomer thema

Geboortekaartjes zomer thema

De zon laat zich als het goed is weer veelvuldig zien en de temperatuur stijgt omhoog. De vogels beginnen al vroeg in de morgen te fluiten en vele mooie bloemen laten zich weer zien, de zomer is daar!

Onze collectie geboortekaartjes zomer thema staat vol met erg vrolijke geboortekaartjes in het teken van de zomer. Deze hippe geboortekaartjes stralen dit ook uit. Bijvoorbeeld met een vrolijke baby die buiten aan het spelen is of een baby in een bootje of kinderwagen en natuurlijk laat het zonnetje zich zien!

Waarom MyCards.nl voor je geboortekaartje zomer? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

geboortekaartje zomer

Maak hier eenvoudig je geboortekaartje zomer thema!

Proefdruk: Om zeker te weten dat het gemaakte geboortekaartje zomer thema helemaal naar wens is, raden we je aan om voor slechts 1 euro een échte proefdruk van je geboortekaartje te bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook een setje met de mogelijke 5 papiersoorten en de te kiezen 17 kleuren voor de enveloppen.

Kaartje bewaren: Als je het geboortekaartje in zomer thema naar wens hebt gemaakt sla je deze eenvoudig op in je eigen account. Als de baby is geboren pas je eenvoudig het geboortekaartje aan met de gegevens van je baby en bestel je de geboortekaartjes online. 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: