home > Hippe en moderne geboortekaartjes voor een jongen of meisje maken

Hippe geboortekaartjes maken

Een onafhankelijk stel hippe levensgenieters. Een grote vriendenkring, altijd op pad en trendsettend. Zo zouden vrienden en familie jullie omschrijven. Hard werken en hard genieten. Een duidelijke levensfilosofie. De wereld kan je niet groot genoeg zijn, want er valt nog zoveel te ontdekken. Zoveel bijzonders te zien. Maar al is de wereld nog zo groot, het grote geluk is opeens heel dichtbij. Dat betekent niet dat jullie geen hippe levensgenieters meer zijn. Met de kleine in een hippe doek op papa’s of mama's borst kan je straks nog gewoon op pad. Maar eerst maar eens een hip geboortekaartje maken!

Hippe geboortekaartjes voor jongens en meisjes 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
    Verbergen
Omhoog
hippe geboortekaartjes maken

Hippe / moderne geboortekaartjes voor je baby maken.

In de categorie hippe geboortekaartjes staan veel soorten hippe &  moderne geboortekaartjes voor baby jongetjes en meisjes. 

Maak een keuze voor een hip geboortekaartje met hippe ruitjes of stippen, hip gekleurde bloemen, of moderne trends als hippe geboortekaartjes met bomen of steigerhout. Deze hippe geboortekaartjes zijn door verschillende topdesigners ontworpen en kun je simpel zelf op onze website aanpassen. Zo maak je het geboortekaartje, naast hip, ook nog eens uniek!

Kom je er niet uit met het maken van van je hippe geboortekaartje? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

 

 

 

Hippe geboortekaartjes maken

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: