home > Trouwkaarten daggasten en avondgasten maken | MyCards.nl

Trouwkaarten daggasten en avondgasten

Jullie trouwdag komt eraan en de trouwkaarten moeten verstuurd gaan worden. Wie nodig je uit voor welk deel van de trouwdag? Het is helemaal niet vreemd dat je bepaalde mensen wilt uitnodigen voor de ceremonie en enkele andere mensen alleen op het avondfeest. De receptie is vaker een formeel deel van de trouwdag en het feest het informele deel met soms een andere sfeer. Je kunt dan ook twee soorten trouwkaarten laten drukken:

  1. - Trouwkaart Daggasten

  2. - Trouwkaart Avondgasten

Het maken van twee verschillende versies is vrij eenvoudig. Het beste kun je eerst de trouwkaart voor de daggasten helemaal naar wens maken, dit omdat deze vaak het compleetste is. Als je deze kaart naar wens hebt ontworpen, sla je deze op in je account en adviseren we je om een proefdruk te bestellen. Na controle van de proefdruk maak je de kaart helemaal af waarna je de versie voor de avondgasten kunt gaan maken. Hiervoor maak je eerst een kopie van de kaart op de volgende manier:

  1. 1. Open de daggasten trouwkaart vanuit je eigen collectie
  2. 2. Klik op 'terug naar bewerken'
  3. 3. Klik op 'bestand' (linksboven op desktop)
  4. 4. Klik vervolgens op 'kopie maken'
  5. 5. Je krijgt nu een kopie van de kaart in je 'eigen collectie' opgeslagen met als toevoeging aan de naam '(1)' en met het potloodje bij de naam is het mogelijk om deze naam aan te passen naar bijvoorbeeld 'kaartnaam avondgasten'

Uiteraard kun je deze kaart nu helemaal naar wens aanpassen en eventueel nog een proefdruk bestellen. Als de trouwkaarten voor de daggasten en avondgasten helemaal naar wens zijn kun je met beide trouwkaarten het bestelproces volgen en het gewenste aantal kaarten ervan bestellen.

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om een inlegkaart bij de uitnodigingen toe te voegen bij de kaart met daarin de informatie of iemand als daggast of avondgast welkom is. 

 

Bekijk hier alle soorten en categorieën trouwkaarten.

Selectie populaire trouwkaarten

 

Filters
Wis alle filters