home > Geboortekaartjes met Volkswagenbusjes - Leuke kaartjes

Geboortekaartje met Volkswagen bus maken

Wil je voor de geboorte van je zoon of dochter een geboortekaartje met volkswagen busje? Bekijk dan de collectie kaartjes van MyCards.nl met een volkswagenbusje in een mix van stoere, klassieke en kaartjes met  karton-look achtergronden. Je kunt alle geboortekaartjes eenvoudig zelf aanpassen. 

Waarom MyCards.nl voor een geboortekaartje volkswagen bus? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Zelf online een geboortekaartje met volkswagen busje maken.

- Proefdruk: Om zeker te weten dat het geboortekaartje met volkswagen busje helemaal perfect is, is het bij ons mogelijk om een échte proefkaart te bestellen. Een échte proefkaart van je geboortekaartje met volkswagen busje ontvang je voor maar € 1,- inclusief de verzendkosten. Daarbij krijg je een setje met de papiersoorten en de kleuren voor de enveloppen.

- Bewaren geboortekaartje: Ontwerp je kaartje vóór de geboorte en bewaar je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Als de baby is geboren, pas je in je eigen account het kaartje aan met de gegevens van je kindje en bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online.

 

 

geboortekaartjes met volkswagen busje maken

 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: