Eenvoudig zelf je kaart ontwerpen op MyCards.nl!

Op MyCards.nl kun je met onze handige online kaartentool in een handomdraai je persoonlijke geboortekaartjetrouwkaartuitnodigingskaart of verhuiskaart ontwerpen.

Je kunt een groot aantal kaarten van topdesigners aanpassen aan je eigen wensen en voorkeuren. Ook is het mogelijk om je eigen foto aan een ontwerp toe te voegen of helemaal een eigen ontwerp te maken door te starten met een blanco kaart.

Om zeker te weten dat je geboortekaartje, trouwkaart of uitnodiging helemaal naar wens is, is het bij ons mogelijk om een échte proefdruk van het kaartje te ontvangen. Een échte proefkaart ontvang je, inclusief een setje met papiersoorten voor je kaartje en de mogelijke kleuren voor de enveloppen, voor máár € 1,- inclusief verzendkosten.

Geboortekaartjes voor jongens en meisjes maken >>

In de rubriek geboortekaartjes staan vele soorten kaarten voor jongens en meisjes. Van klassiek tot apart en van lief tot stoer. In onze handige online kaartentool maak je eenvoudig je eigen kaartje voor je baby.

 

Trouwkaarten voor je mooiste dag maken >>

In de categorie trouwkaarten staan de mooiste kaarten voor jullie bruiloft. Klassieke trouwkaarten, originele trouwkaarten en ook aparte trouwkaarten waarop het mogelijk is je eigen foto te plaatsen. Kortom, voor ieder wat wils!

Uitnodigingen voor je leukste feest maken >>

In de categorie uitnodiging staan de leukste kaarten om mensen uit te nodigen voor je feest. Kaarten voor een verjaardag, kinderfeestje, jubileum of bijvoorbeeld een kraamfeest. Pas je uitnodigingskaart eenvoudig online aan en nodig iedereen uit voor je feest!

Verhuiskaarten maken >>

Maak zelf online je eigen persoonlijke verhuiskaart in slechts enkele stappen om al je vrienden en familie op de hoogte te brengen van je nieuwe adres. 

 

Eigen ontwerp maken of laten drukken >>

Wil jij helemaal zelf een eigen trouwkaart, geboortekaartje of uitnodigingskaart maken of heb je deze reeds laten ontwerpen, dan kun je die ook bij ons uploaden en bestellen. Kies hier het formaat van je kaart en maak bestel je kaart in slechts 4 stappen.