home > Dino uitnodigingen maken

Dino uitnodigingen maken

Staat er binnenkort een kinderfeestje op de agenda? Ben jij gek op dinosaurussen en ben je op zoek naar de allerleukste uitnodiging om naar jouw vriendjes te sturen? Dan ben je bij MyCards.nl op het juiste adres!

Hieronder staan alle jungle en dino uitnodigingen bij elkaar. 

Uitnodiging jungle en dino maken op MyCards.nl

Waarom MyCards.nl voor je dino uitnodiging? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden! * 99% aanbeveling! *

Let op: de leeftijden op deze kaarten zijn zelf aan te passen!

Bekijk de speciale thema kaartjes: Alle kinderfeestje kaartjes - Eerste verjaardag Uitnodigingen - Voetbal Uitnodigingen  - Piraten Uitnodigingen

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Eenvoudig zelf een kinderfeestje dinosaurus maken.

Je kunt ze de dinosauriërs of dinosaurussen noemen, dinosauriërs is de vertaling in het Nederlands van dinosauria. Dino betekent reusachtig en saurus betekent hagedis/reptiel. Hieronder verstaan wij landreptielen, dus de sauriërs die op het land leefden. Sauriërs die in het water of in de lucht leefden, worden ook dinosauriërs genoemd, maar deze twee groepen worden niet meegerekend tot dinosauriër.

Sommige soorten werden wel 11 meter hoog en 30 meter lang. De allereerste dinosaurus was een vleesetende tweevoeter. Andere dinosauriërs worden onderverdeeld in twee hoofdgroepen, de Saurischia en Ornithischia. Deze twee soorten ontwikkelde zich snel als plantenetende soorten. Tegen het einde van de Trias begonnen de dinosauriërs dominanter te worden. Op het land stierven rond die tijd de meeste andere grote dieren uit.

De dinosauriërs zijn 140 miljoen jaar lang de heersende landdieren geweest. Het zijn vermoedelijk de grootste die ooit hebben geleefd. Vogels zijn nog levende dinosaurussen. Vooral in Noord-Amerika, zijn er tussen 1870 en 1925 veel fossielen ontdekt van de dinosauriërs. Later nam de belangstelling flink af, maar sinds 1968 kwam er een opleving in het onderzoek naar de dinosaurussen. Dit wordt de zogenaamde dinosauriërsrenaissance genoemd. Er zijn enorm veel nieuwe soorten gevonden, met name in China en Argentinië. De inzichten over verwantschappen, bouw en levenswijze zijn sterk verbeterd. Het is moeilijk typische eigenschappen van de groep aan te geven, dit komt door het vormenrijkdom. De meeste mensen denken bij het woord dinosauriërs aan grote beesten, maar daarnaast waren er ook kleine dino’s.

Dinosauriërs vallen onder de reptielen en zouden een gescrubde huid hebben gehad. De bestaande dinosauriërs, de vogels, zijn warmbloedig. Kleine dinosaurussen hadden vermoedelijk een hoge stofwisseling. De meeste wetenschappers denken nu dat al de dinosauriërs, ook de grootse soorten, vrij actieve dieren waren. Dit verklaart hun evolutionaire succes.

Uitnodiging Jungle kinderfeestje maken

Ook als je kind helemaal gek is van de de jungle of als er een jungle feestje op de agenda staat dan is het leuk om deze uitnodigingen te gebruiken.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: