home > Voetbal uitnodigingen kinderfeestje

Voetbal uitnodigingen kinderfeestje

Staat er binnenkort een kinderfeestje met als thema voetbal op de agenda? 

Bij zo’n stoer voetbalfeestje horen natuurlijk ook creatieve uitnodigingen, hieronder staan alle voetbalkaartjes bij elkaar, zodat jij de aller stoerste uitnodiging naar jouw vrienden kan sturen om ze te laten weten van jouw voetbalfeestje! 

Uitnodiging kinderfeestje voetbal maken op MyCards.nl

Waarom MyCards.nl voor je uitnodiging kinderfeestje voetbal? * Echte proefdruk € 1,- * Gratis verzenden * Kies uit 6 papiersoorten en 21 enveloppen * Inclusief bedrukte achterkant * Vóór 18u besteld is dezelfde dag verzonden * 99% aanbeveling! *

Let op: de leeftijden op deze kaarten zijn zelf aan te passen!

Bekijk de speciale thema kaartjes: Alle kinderfeestje kaartjes - Eerste verjaardag Uitnodigingen - Dino Uitnodigingen  - Piraten Uitnodigingen

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Eenvoudig zelf voetbal uitnodigingen kinderfeestje maken.

Welke jongen droomt er tegenwoordig niet meer van om een profvoetballer te worden die speelt bij een grote club? En wat is er nou leuker dat je kind hier zich een dag helemaal kan inleven voor zijn verjaardag? De kinderen kunnen lekker tegen elkaar gaan spelen of een training krijgen van een echte voetbaltrainer. Het ideale cadeau voor een jonge voetbalfan!

Niet alleen leuk, maar ook hartstikke goed voor de gezondheid. Voetbal verbeterd de conditie, voorkomt hartaandoeningen en je lichaam maakt de stof endorfine aan, dit is een gelukshormoon die aangemaakt wordt als je in teamverband speelt. Een voetbalfeest kan ook gemakkelijk thuis geven worden door bijvoorbeeld voetbalspullen en ballonen te verzamelen van zijn favoriete voetbalclub en hiervan een taart te laten maken. Voor het echte werk kan je een behendigheidsspel klaarzetten. Zet een aantal pionnen achter elkaar en laat elk kind om de beurt dit parcours afleggen, de beste of snelste geef je een punt, waar uiteindelijk een winnaar uitkomt. Hierdoor creëer je een origineel kinderfeestje waardoor je eens niet naar het zwembad of de bioscoop gaat, extra leuk voor de kinderen dus!

Bij een echt voetbalfeestje hoort natuurlijk ook de voeding van een topvoetballer, laat ze tussendoor veel water drinken, door het intervalkarakter van de voetbalsport gaat je vochtbehoefte omhoog, vooral wanneer het erg warm is. Sportdrank kan ook een goede optie zijn, deze zijn voor de kinderen misschien net iets lekkerder en deze dranken zijn een goede bron van vocht. Niet alleen drinken is belangrijk, tijdens voetbal wordt er vrij veel gelopen, dit kan belastend zijn als je kort daarvoor nog eet. Het is aan te raden om twee tot drie uur na het eten niet te gaan voetballen. Tot een uur voor de inspanning kunnen nog wel wat kleinere, licht verteerbare voedingsmiddelen worden gegeten. Nadat iedereen uit gevoetbald is, moet er natuurlijk ook gegeten worden. Dit moet je direct daarna doen om het herstel van je lichaam te versnellen, koolhydraatrijkende herstelvoeding en hersteldranken kunnen een goede bron zijn, maar het blijft natuurlijk wel een voetbal kinderfeestje, zorg er daarom voor dat je ook genoeg lekkere traktaties meeneemt om de kinderen te verwennen.

 

voetbal uitnodigingen kinderfeestje

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: