home > Islamitische - Arabische geboortekaartjes online maken

Islamitische - Arabische geboortekaartjes

السلام عليكم, as-salāmoe `alaykoem!

Met liefde en vreugde zien jullie de geboorte van jullie kleine tegemoet. “Zij verwachten een reiziger”, wordt er ook wel tijdens de zwangerschap gezegd over de komst van jullie baby. Nadat jullie kindje een mooie naam heeft gekregen en ter bescherming het eerste gebed van zijn ouders ingefluisterd heeft gekregen, is het tijd om zijn of haar kennismaking met de wereld te vieren. Dat gebeurt tijdens de Akika, een groot feest voor alle familie, waar samen eten centraal staat. Maar ook na het feest staat de deur altijd open voor iedereen die jullie kleine wil bewonderen. Dat zal uit het gastvrije geboortekaartje wel duidelijk worden voor familie, buren en vrienden.

Kies hier je favoriete geboortekaartje met islamitisch / arabisch design.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

 

Arabische Islamitische kaart maken

Maak simpel zelf je Arabische / Islamitische geboortekaartje!

Tipsarabische islamitische geboortekaartjes

1. Ontwerp je kaartje en sla je favoriete ontwerp(en) op in je eigen collectie. Ben je bevallen? Pas dan in je eigen collectie het kaartje aan met de gegevens van je kindje en bestel je kaartjes gemakkelijk met 1 druk op de knop.

2. Arabische teksten toevoegen.
Als u Arabische teksten wilt  typen en niet zelf beschikt over een Arabisch toetsenbord, dan kunt u gebruik maken van een online Arabisch toetsenbord (bijvoorbeeld http://www.arabic-keyboard.org), selecteer de tekst, en kopieer (en plak) de tekst dan in de kaartentool. Komt u hier niet uit dan helpen wij u graag, klik hier voor contact

Geboortekaartjes voor Nederlandse - Marokkaanse - Turkse kindjes

In de categorie Arabische en Islamitische geboortekaartjes staan vele geboortekaartjes met Arabische en Islamitische invloeden voor jongens en voor meisjes. Deze geboortekaartjes zijn online aan te passen in onze kaartentool. Je kunt zelf je tekst(en) (ook in het arabisch) en eventueel je eigen foto toevoegen!

MyCards.nl heeft een redelijke collectie in geboortekaarten met Arabische en Islamitische invloeden. Deze zijn versierd met onder andere sierlijke ornamenten, de hand van Fatima, kamelen en andere arabische accenten. Deze kaarten kunnen gebruikt worden voor zowel volledig buitenlandse kindjes als een mix van deze culturen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: